Entrades

5È VISITA CAN PALÓS

Imatge
Hola famílies, El passat dijous 19 de maig, els nens i nenes de cinquè vam visitar Can Palós a Sant Boi de Llobregat. Vam fer una cursa d'orientació per equips on vam aprendre a orientar-nos i a saber llegir un mapa. A més a més, vam fer d'investigadors i vam observar uns nius de merles, anotant si hi havien construccions (nius), nombre d'ous i nombre de cries. Abans de marxar, vam poder gaudir d'una estona de joc tots junts... se'ns va fer molt curta! Si cliqueu a la foto, podreu veure un recull d'imatges d'aquesta sortida que és la darrera que fem aquest curs. Fins aviat!

EL RAP DE LES COMARQUES

Imatge
Benvolgudes famílies, Els nens i nenes de quart hem treballat el territori i el relleu de Catalunya i una de les tasques que hem fet, ha estat un magnífic rap! Aquí el podeu veure! Esperem que us agradi!

JOCS RECICLATS A QUART!

Imatge
Benvolgudes famílies, El 17 de maig és el dia mundial de reciclatge i avui, l'alumnat de quart hem estat creant uns divertits 3 en ratlla amb cartó, pintura i pedres. Han quedat fantàstics! Ens hem conscienciat i hem jugat amb les nostres creacions. Aquí teniu un petit recull d'imatges.

SANT JORDI A QUART!

Imatge
Benvolgudes famílies, fa uns dies vam estar celebrant a l’escola la diada de Sant Jordi. Va ser un dia molt divertit i, per fi, després de dos anys vam poder duu a terme de nou l’apadrinament lector!! A més, l'alumnat de tercer, quart i sisè, vam representar la Cantata de la llegenda de la princesa i Sant Jordi. Va ser fantàstic! Aquí teniu un petit recull.

ENGLISH DAY!

Imatge
Hello families! Last friday we had another celebration day, this time we celebrated the English Day!  Al llarg del dia vam fer diverses activitats com conèixer curiositats sobre aquest dia, fer un karaoke en anglès, crear una de les típiques cabines londinenques... El vam gaudir molt! Aquí teniu un petit recull d’imatges

5è a la neu!!!

Imatge
Hola famílies, Els nens i nenes de 5è hem passat uns dies genials a Castellar de n'Hug i hem aprofitat per aprendre a esquiar a les pistes de la Massella. Si cliqueu a la foto, podreu veure un recull de fotografies d'aquests dies.